Fenerbahçe’nin 100. yıl amblemi ve yeni logosu yayınladı

Fenerbahçe’nin 100. yıl amblemi ve yeni logosu yayınladı

Başarılı bir sezona giriş yapan Fenerbahçe'nin 100. yılına özel olarak logo tasarımını değiştirdi. Sarı lacivertli takım logo değişikliğine gitmesi üzerine yeni logo taraftarlar ile paylaşıldı. İşte, Fenerbahçe'nin 100. yılına özel logosu haberimizde...

Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonunda 10. hafta geride bırakılırken Fenerbahçe son çıktığı Ankaragücü maçını 3-0 yenerek galip geldi. Bunun üzerine sari lacivertli takım 20 puan ile 2. sırada yer almaktadır. Fenerbahçe takımının 100. yılına özel olarak logo değişimi gerçekleşirken merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe 100. yıla özel logosu beğenildi mi?

FENERBAHÇE'NİN YENİ LOGOSU

Fenerbahçe kulübü yeni logosunu taraftarlar ile paylaşması üzerine beğeniler gelirken aynı zamanda yoğun ilgi de gösterildi. Dün akşam gerçekleşen Fenerbahçe Ankaragücü mücadelesinde 3 puanı alan taraf sarı lacivertli taraf olurken bir maç eksiği olmasına rağmen 20 puan ile 2. sırada yerini aldı. Bunun üzerine ise Fenerbahçe kulübünden şok eden hamle geldi.

Fenerbahçe yeni logosu

FENERBAHÇE YENİ LOGOSUNU TANITTI

Fenerbahçeliler, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında logo değişimine gidileceğini duyururken aynı zamanda kullanılacak olan yeni logoları tanıttı. 100 sayısının içerisinde bulunan Türk bayrağı ve Fenerbahçe arması ise taraftarlardan beğeni topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN