Fenerbahçe'de oynamıştı: Katiline 8 yıl hapis cezası

Fenerbahçe'de oynamıştı: Katiline 8 yıl hapis cezası

1995-1996 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu Dalian Atkinson'ın, İngiltere'de polis müdahalesi sonucu öldürülmesinin ardından açılan dava 5 yıl sonra sonuçlandı. Polis memuru Benjamin Monk, 8 yıl hapis cezası aldı.

Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu Dalian Atkinson'ın 2016'da İngiltere'de polis müdahalesi sonucu öldürülmesi ile ilgili dava sonuçlandı. 43 yaşında polis memuru Benjamin Monk, 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2016 YILINDA YAŞANDI

BBC'nin aktardığına göre, komşuları, 15 Ağustos 2016 yılında Aston Villa'nın eski forveti Dalian Atkinson'ın babasının, Telford'daki evi etrafında bağırdığını ve tuhaf davrandığını bildirmiş ve bunun üzerine de polis memuru Benjamin Monk, bir diğer polis memuru Bettley-Smith ile birlikte sabaha karşı eve gitmişti.

MESİH OLDUĞUNU SÖYLEMESİ ÜZERİNE...

Ciddi sağlık sorunları olan Atkinson'ın kapıya gelip Mesih olduğunu tekrarlaması üzerine Monk, Atkinson'a 3 kez elektroşok uygulamaya çalışmış; ilk ikisinde etkili olmayınca üçüncü denemede Atkinson'ı yere düşürmüştü.

48 YAŞINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Monk'un, Atkinson hareketsiz bir şekilde yerde yatarken kuvvetli bir şekilde alnını tekmelemiş, Bettley-Smith de Atkinson'a copla vurmuştu. Atkinson 48 yaşında hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN