Fenerbahçe'nin eski yıldızından Emre Belözoğlu'na çok sert yanıt! "Rengi belli olmayanlar..."

Fenerbahçe'nin eski yıldızından Emre Belözoğlu'na çok sert yanıt! "Rengi belli olmayanlar..."

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın, katıldığı bir Youtube yayınında kendisini hedef alan açıklamalara imza atan Emre Belözoğlu'na sert bir dille yanıt verdi. Akın'ın açıklamaları sonrasında gözler Belözoğlu'na çevrildi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın, kümede kalma savaşı veren Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun kendisine yönelik açıklamalarına sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi.

343 Digital Youtube kanalının konuğu olan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, kendisine eleştirilerde bulunan Serhat Akın'ı hedef alarak "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" açıklamasına imza atmıştı.

Genç teknik adamın bu açıklaması sonrasında sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Serhat Akın'ın, Belözoğlu'na vereceği yanıt merak konusu oldu. Sessizliğini bozan Serhat Akın, Emre Belözoğlu'na sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Serhat Akın, paylaşımında "Galatasaraylı Emre bana sallamış. Canı sağ olsun. Çok şükür Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli öleceğim. Rengi belli olmayanlar düşünsün." ifadelerini kullandı. Akın'ın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Belözoğlu'nun Akın'ın açıklamalarına ne tür bir cevap vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN