Fenerbahçe, Konyaspor'u 2-1 yendi

Fenerbahçe, Konyaspor'u 2-1 yendi

Fenerbahçe, Süper Lig’in 30’uncu haftasında Konyaspor’u konuk etti. Sarı-Lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi Min-jae ve Pelkas’ın golleri ile 2-1 kazandı. Bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça yükselten Kanarya, ikinci sıra yarışında Konyaspor ile farkı 2 puana indirdi.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Süper Lig’in 30’uncu haftasında Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

16. dakikada organize gelişen atakta İrfan Can Kahveci’nin pasıyla orta sahada topla buluşan Zajc, meşin yuvarlağı bir süre sürdükten sonra savunmanın arkasına sarkan Osayi-Samuel ile buluşturdu. Bu oyuncunun ceza sahası içi sağ çaprazdan uzak köşeye yaptığı vuruşta kaleci Sehic gole izin vermedi.

29. dakikada Serdar Dursun’un ceza sahası dışından sağ tarafından çektiği şutta meşin yuvarlak kaleci Sehic’te kaldı.

35. dakikada Konyaspor öne geçti. Sağ kanatta Skubic’in kullandığı taç atışında ceza sahası içinde topla buluşan Cikalleshi, son çizgide Szalai’den sıyrıldıktan sonra pasını penaltı noktasına gönderdi. Çekiçi’nin dokunduğu topa hareketlenen Bytyqi, Altay’dan seken meşin yuvarlağa çizgi üzerinde dokundu ve ağları buldu: 0-1.

Mücadelenin ilk yarısını İttifak Holding Konyaspor, 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 51. dakikasında sağ kanattan topu alan Serdar Aziz yerden içeriye ortasını yaptı, Serdar Dursun topa yükselirken savunmada Adil meşin yuvarlağı kornere çeldi.

55. dakikada derin pası kontrol eden Çekiçi’nin içeri çevirdiği pasta Michalak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Michalak’ın şutunda Altay gole izin vermedi ve pozisyon için ofsayt kararı çıktı.

58. dakikada Crespo’nun orta alanda iki kişiden sıyrılıp attığı pasta Pelkas topla buluştu. Meşin yuvarlakla ceza yayına yaklaşan Pelkas’ın uzak köşeye şutunda top az farkla dışarı çıktı.

66. dakikada skora denge geldi. İrfan Can’ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Sehic’in sektirdiği topu çizgi üstünde Kim Min-jae ağlarla buluşturdu: 1-1.

82. dakikada Arda Güler’in uzak mesafeden şutunda meşin yuvarlağı Sehic güçlükle kontrol etti.

87. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Crespo’nun pasında ceza alanında topla buluşan Pelkas, sağ köşede attığı şut ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1.

Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe, yenilmezlik serisini 6 müsabakaya çıkarttığı gecede ikinci sıra yarışında Konyaspor ile farkı 2 puana indirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN