Fenerbahçe'nin rakibinde toplu istifa! Yenilgi sonra deprem oldu: Tüm ekip tek tek gitti

Fenerbahçe'nin rakibinde toplu istifa! Yenilgi sonra deprem oldu: Tüm ekip tek tek gitti

Fenerbahçe'nin rakibinde toplu istifa haberleri! Yenilgi sonrası adeta yıkım oldu! Tüm ekip tek tek gitti! Futbol dünyasında böyle toplu istifa görülmedi! İşte haberin ayrıntıları...

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda heyecan dorukta! Fenerbahçe'nin de yer aldığı bu grupta son derece ilginç gelişmeler yaşanıyor. İkinci haftada Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle büyük bir başarıya imza atmıştı. Ancak, grubun bir diğer maçında tarihi bir sonuç ortaya çıktı ve bu sefer Ludogorets adından söz ediliyor.

KULÜP YÖNETİMİ VE TEKNİK EKİP İSTİFA ETTİ

59c026d461361f0e748d873b.webp

Bulgaristan ekibi Ludogorets, Nordsjaelland deplasmanında adeta bir facia yaşadı ve rakibi karşısında 7-1'lik mağlup oldu. Bu ağır hezimet sonrasında Ludogorets'te olaylar daha da ilginç bir hal aldı. Kulüp yönetimi ve teknik ekip, görevlerinden istifa etme kararı aldı.

TARAFTAR GRUBU STADYUMA GİRMEME KARARI ALDI

sxe9lpvg5u6uj6ch8rtyjq.webp

Ludogorets'te yaşanan bu toplu istifanın ardından kulüp sahipleri Kiril Domuschievi ve Georgi Domuschievi'nin geleceğe dair kararları vereceği belirtildi. Özellikle Ludogorets'in önemli bir taraftar grubu olan 'Green Boys Razgrad', istifa kararı alan teknik ekibin kulübe geri dönmemesi halinde stadyuma girmemeye karar verdiklerini açıkladı.

Green Boys Razgrad taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Utanç verici mağlubiyetten sonra takımın kötü performansından en az sorumlu olan kişiler ve aynı fikirde olmadığımız tüm yönetim, takımdan ayrıldı. En başından beri kulüpte olan ve Ludogorets'in şu anda bu seviyede olması için her şeyi yapan bir kişi, bizim açımızdan hiçbir suçu olmadığını düşünürsek, tamamen haksız yere istifa etti. Bu nedenle Ludogorets'in spor ve teknik kadrosu tekrar dönene kadar stadyuma ayak basmayacağız" ifadelerine yer verildi.

26 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ FENERBAHÇEYLE KARŞILAŞACAK

fenerbahenin-grubunda-ludogorets-razgrad-spartak-trnavay-farkl-ge-cb233855-w1200xh675.webp​​​​​​​

Ludogorets, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki 3. maçında 26 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde Ludogorets'te yaşanan bu olayların etkisi merak konusu. Grubun bundan sonraki gelişmeleri spor dünyasının yakından takip ettiği bir konu olmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN