Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Korkunç bir gerginlik görüyorum...'

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi, Alanyaspor beraberliği sonrasında liderliği Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertli ekibin teknik adamı İsmail Kartal'a yönelik çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oyun ve oyuncu tercihleri tepki topladı.

2005-2009 yılları arasında antrenör olarak Fenerbahçe'de görev yapan, son dönemde ise yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken futbol adamı Önder Özen, Youtube'da yayın yapan Vole kanalında 2-2 sona eren Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirerek tecrübeli teknik adama eleştirilerde bulundu.

Sarı-lacivertli ekibin teknik heyetinin şampiyonluk baskısını kaldırmakta zorluk yaşadığına dikkat çeken Önder Özen, canlı yayında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

"TEKNİK DİREKTÖR ORAYI BİR SAKİNLEŞTİRECEK"

İsmail Kartal'a daha sakin olması yönünde uyarılarda bulunan Özen'in açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe yedek kulübesindeki personellerin bir kısmı mesai arkadaşlarım. Ben Fenerbahçe yedek kulübesinde personel dahi korkunç bir gerginlik görüyorum. Bunlar ölümden döndü bu kadar paniğe kapılmadı. Herkes çok gergin. Teknik direktör orayı bir sakinleştirecek. Sakin olacak. Korkacak bir şey yok. Paniğe gerek yok. Fenerbahçe'nin bu gerginlikle de başa çıkması gerekiyor. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN