Fernando Santos, Rıza Çalımbay'ın gerisinde kaldı! Kartal'da Fernando Santos pişmanlığı...

Fernando Santos, Rıza Çalımbay'ın gerisinde kaldı! Kartal'da Fernando Santos pişmanlığı...

Rıza Çalımbay'ın ayrılışı sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen Fernando Santos, büyük hayal kırıklığı yarattı. Deneyimli teknik adam puan ortalaması açısından Rıza Çalımbay'ın gerisinde yer aldı.

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen Portekizli teknik adam Fernando Santos, oyun ve oyuncu tercihleriyle siyah-beyazlı taraftarların tepkisini toplarken Rıza Çalımbay'ın gerisinde kalarak büyük bir hayal kırıklığına imza attı.

7 Ocak'ta siyah-beyazlı ekibin başına geçen Portekizli teknik adam, Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda alınan Kayserispor beraberliğiyle beklentilerin altında kalarak siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

Kartal'ın başında 6 Süper Lig maçında görev alan deneyimli teknik adam bu karşılaşmalarda 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde ederek 8 puan topladı. Deneyimli teknik adam bu karşılaşmalarda 1.33 puan ortalaması yakaladı.

Santos öncesinde siyah-beyazlı ekipte görev alan Rıza Çalımbay ise Beşiktaş'ın başında görev aldığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 7 puan toplamış ve 1.40 puan ortalaması yakalamıştı.

Santos'un, kış transfer döneminde yapılan transfer harcamalarına rağmen puan ortalaması olarak Rıza Çalımbay'ın gerisinde yer alması siyah-beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu. Siyah-beyazlı yönetimin Santos tercihi, özellikle sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN