Formula 1'in gözdesi Schumacher'in belgeseli yolda

Formula 1'in gözdesi Schumacher'in belgeseli yolda

Netflix, 7 kez dünya şampiyonu olmuş Alman Formula 1 pilotu Michael Schumacher için belgesel hazırladığını duyurdu. Belgeselin yayın tarihi olarak ise 15 Eylül belirlendi.

Netflix, gelmiş geçmiş en iyi Formula 1 pilotu olarak gösterilen, 7 kez dünya şampiyonu olmuş Alman Formula 1 pilotu Michael Schumacher için bir belgesel hazırladığını açıkladı. “Schumacher” adlı belgesel, Schumacher'in Formula 1 kariyerine başlangıcından yedi dünya şampiyonluğuna ve Formula 1'in zirvesine uzanan yolculuğunu anlatacak.

YAYIN TARİHİ 15 EYLÜL

Beyazperde'nin haberine göre, Schumacher'in ailesiyle iş birliği içinde hazırlanan "Schumacher" belgeseli, pilotun eşi Corinna, erkek kardeşi Ralf Schumacher, bu yıl Formula 1'de Haas takımıyla ilk çıkışını yapan oğlu Mick Schumacher ve kızı Gina ile röportajlar içeriyor. Belgeselde ayrıca Formula 1 pilotları ve eski dünya şampiyonları Sebastian Vettel, Mika Häkkinen ve Damon Hill'in yanı sıra eski Formula 1 CEO'su Bernie Ecclestone da yer alıyor.

B|14 FILM GmbH'den Benjamin Seikel ve Vanessa Nöcker “Schumacher”in yapımcıları olarak yer aldığı projeyi Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker ve Michael Wech yönetti. “Schumacher”, 15 Eylül'den itibaren Netflix'te yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN