Fred rakiplerine meydan okudu! 'Her maçı kazanmak için oynuyoruz'

Fred rakiplerine meydan okudu! 'Her maçı kazanmak için oynuyoruz'

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklama, her maçı kazanmak için oynadıklarını söyleyerek, “Sakatlıktan döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında evinde Sivasspor’u 4-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Fred, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

fred1.jpg

Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Fred, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Özellikle aldığımız son mağlubiyette bizler için kolay değildi. Kendi aramızda konuştuk. Tekrardan bir cevap vermemiz gerektiğini söyledik. İyi bir dönüş yaptığımızı düşünüyorum. Çok mutluyum sonuçtan dolayı. Sakatlıktan döndüğüm için çok mutluyum. Benim için kolay 1 ay olmadı. Üstesinden gelmeyi başardım. Sağlık ekibimizin de yardımıyla. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Şimdi yapmam gereken çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüp bir an önce yüzde yüzüme ulaşmak” şeklinde konuştu.

fred2.jpg

Sakatlık sürecinde her gün çok fazla çalıştığını aktaran Fred, “Tedavimi gördüm. Doktorumuzun ve sağlık ekibimizin bana yaptığı tedaviyi en iyi şekilde uyguladım. Tabi ki benim için iyi bir süreç değildi. Bu tür süreçler psikolojik olarak oyuncuyu sarsabiliyor. Sahada takımınızın yanında olmak istiyorsunuz ama ben bunu yapamadım. Bu benim için kolay olmadı. Üstesinden gelmeyi başardım. İyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Takımım da iyi bir performans sergiledi. En kısa sürede yüzde yüzümü göstermek için elimden geleni yapıyorum” ifadelerini kullandı.

fred3.jpg

Oynadıkları her maçı kazanmak ve 3 puan almak için sahaya çıktıklarını söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, “Rakiplerimizden bağımsız olarak. Her maçı kazanmak için oynarız. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz. Rakibimizin de çok iyi kaliteli bir ekip olduğunu biliyoruz. Maç onların sahasında oynanacak ama biz karşılaştığımız tüm zorlukların üstesinden gelmek için savaşacağız. Tek isteğimiz bu. Şampiyon olmak istiyorsak o maçı kazanmamız gerekiyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN