Futbol dünyasını sarsan olay! Cristiano Ronaldo 99 kez kırbaçlanacak! Dünya bu olayı konuşuyor

Futbol dünyasını sarsan olay! Cristiano Ronaldo 99 kez kırbaçlanacak! Dünya bu olayı konuşuyor

Futbol hayatını Suudi Arabistan ekibi Al Nassr forması altında sürdüren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun başına gelen olay herkesi dehşete düşürdü. Söz konusu olay dünyanın gündemine oturdu.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr formasını terleten Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, portresini çizen ressam Fatemeh Hamami'ye dokunduğu ve sarıldığı için İran'da 99 kırbaç cezasıyla yargılanıyor. Portekizli yıldız hakkında yaşanan bu olay dünya basınının gündemine oturdu.

Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki Al Nassr-Persepolis karşılaşması için İran'a giden Portekizli yıldız Ronaldo, İran'da izdihama neden oldu.

Karşılaşmayı Arap ekibi kazanırken Ronaldo, İran'da engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya geldi. İranlı ressam, Portekizli yıldıza resimlerini hediye ederken Ronaldo da Hamami'ye imzalı formasını hediye ederek sarıldı.

Ronaldo'nun İranlı ressama sarılması üzerine çok sayıda avukat, Ronaldo'yu şikayet ederek İran yasalarında bekar bir kadına dokunmanın cezasının zina ile eşdeğer olduğunu ve 99 kırbaç gerektiren bir suç olduğunu belirtti.

Habertürk'ün haberine göre; Yaşanan bu durum futbolseverleri hayrete düşürürken Cristiano Ronaldo, Fatemeh Hamami'ye sarıldığı için pişmanlık duyduğunu dile getirir ve bir daha böyle bir hareketi yapmayacağını ifade ederse 99 kırbaç cezası affedilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN