Galatasaray 238 bin euro'luk orta saha transferi! Tadic'e kafa tutuyor, Kerem Aktürkoğlu giderse ben varım diyor

Galatasaray 238 bin euro'luk orta saha transferi! Tadic'e kafa tutuyor, Kerem Aktürkoğlu giderse ben varım diyor

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve genel olarak orta sahaya yatırım yapmak isteyen Galatasaray yönetimi Süper Lig'de son 6 maçta 6 gol 1 asist yapan 23 yaşındaki milli oyuncuyla görüşmelere başladı. Yıldız futbolcun istatistiklerde Tadic'i yakalaması ise Sarı Kırmızılı camiada büyük dikkat çekti.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezona adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosuna yerli takviyede bulunmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların, Süper Lig'de forma giyen genç futbolcuya kanca attığı belirtildi.

GALATASARAY'DAN OĞUZ AYDIN SÜRPRİZİ

Okan Buruk'un ısrarları sonrası genç oyuncu için pazarlıkların başlayacağı kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, Okan Buruk'un ısrarı sonrası genç hücumcuyu renklerine bağlamak istediği belirtildi.

oguz-aydin-galatasaray.webp

Alanyaspor'un Oğuz Aydın için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların bu bonservisi çok bulduğu, pazarlıklarla düşürmeyi hedeflediği kaydedildi.

ALANYASPOR'DA OYNADIĞI FUTBOLLA MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Oğuz Aydın, A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ve Macaristan ile oynadığı maçların aday kadrosuna davet edilmişti. 23 yaşındaki hücum oyuncusu, Alanyaspor formasıyla bu sezon 32 maça çıktı. Oğuz Aydın bu karşılaşmalarda 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç oyuncu takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

PİYASA DEĞERİ 2.3 MİLYON EURO

Oğuz Aydın'ın Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro. AZ Alkmaar altyapısında futbola başlayan Oğuz Aydın daha sonra Bucaspor ve Karacabey Belediyespor'da forma giydi.

TADİC'TEN SONRA EN FAZLA KİLİT PAS ATAN OYUNCU

Comparisonator'un verdiği bilgilere göre Oğuz Aydın Süper Lig'de Tadic'ten sonra en fazla kilit pas veren futbolcusu. Daha önce Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve Berkan Kutlu gibi oyuncuları transfer eden Galatasaray bu iki futbolcu için 8 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemişti. Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Sarı Kırmızılı yöneticilerin bu yüzden Oğuz Aydın'da ısrarcı oldukları belirtildi. Alanyaspor Oğuz Aydın'ı 3 yıl önce 238 bin euro'ya transfer etti.

sport.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN