Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: ''Bir şampiyonluk için değer mi?''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: ''Bir şampiyonluk için değer mi?''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hatayspor maçının ardından Fenerbahçe'nin gerçekleştirdiği kongre hakkında konuştu. Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine çok sert yanıtlar verdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Hatayspor engelini 1-0'la geçti. Galibiyetin ardından Başkan Dursun Özbek, gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine çok sert yanıtlar verdi.

GEREKEN CEVABI ALDI; YERİNE OTURDU

Resim

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un Erden Timur hakkında sarf etmiş sözler hakkında şu ifadeleri kullandı:

''Şampiyonluk yolunda gündem başka yerlere gidiyor. Bu gidişat Galatasaraylılar'ı memnun etmiyor. Şampiyonlukta çekiştiğimiz rakibimizin başkanı, genel kurulunu topladı. Orada böyle bize hayretlere düşüren açıklamalarda bulundu. Değerli arkadaşlar, neresinden başlayayım bilmiyorum. O kadar büyük kalabalığın önünde Galatasaray Başkan Vekilimi tehdit ediyor. Tehdit ama mutlaka dinlemişsinizdir, tehdidin boyutu da lafzi bir tehdit değil. Topyekün bir tehdit. Bugün, yarın, bundan sonra... Nedir bu yahu! Nedir bu, nerede yaşıyoruz! Hiç ülkenin huzurunu düşünmüyor musun?"

''Kendisine sesleniyorum. Konuştuğun kelimeleri, akşam gece yatmadan bir daha dinle. Bir daha dinle. O tehditlere, o konuşma tarzına kesinlikle bizden aynı seviyede bir cevap gelmez. Bu bir değil iki değil. Benzer tehdite TFF'deki bir toplantıda da yapmıştı. Orada da aynı şekilde Erden Bey'i tehdit etmeye kalktı, ben de oradaydım. Gereken cevabı aldı yerine oturdu."

İLLA BİRİSİNİN ÖLMESİ Mİ GEREK?

Dursun Özbek: Bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar! - Galatasaray - Spor Haberleri

Dursun Özbek, Ali Koç'un kongrede yapmış olduğu diğer açıklamalar hakkında da konuştu. Dursun Özbek'in konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

''Kendisine sesleniyorum. Konuştuğun kelimeleri, akşam gece yatmadan bir daha dinle. Bir daha dinle. O tehditlere, o konuşma tarzına kesinlikle bizden aynı seviyede bir cevap gelmez."

''60 milyon taraftara hitap ediyoruz beraberce. 60 milyon insanı provoke etmekle istenmeyen olaylara sebep mi olmak istiyorsun. Bu durumdan birisi vazife çıkarsa benim başkan vekilime bir şey yapsa... Çoluğu çocuğu ailesi var. Tek başına aslanlar gibi dolaşıyor. Başına bir şey gelse... Bırakın onu, büyük bir taraftar kitlesi. Daha taze Trabzon'da bir olay yaşandı. Daha onun ateşi sönmeden tekrar tehditlerle... İlla Galatasaraylı bir yöneticinin değil, bir taraftarın öldürülmesi memnun mu edecek seni!"

Ayıptır yani! Şimdi baktığınız zaman kendisi eğitimli, yurt dışında eğitim görmüş, çok önemli bir ailenin ferdi. Yahu yakışıyor mu! Yakışıyor mu, tekrar söylüyorum. Akşam konuşmasını bir daha dinlesin. Sakin, akıl süzgecinden geçirsin ve yorumunu kendi kendisine yapsın. Hiç bu manada bizi zorlamasın. Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaraylılar onun seviyesine inmeyecek!''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN