Galatasaray Kasımpaşa maçında Ahmet Çalık sessizliği

Galatasaray Kasımpaşa maçında Ahmet Çalık sessizliği

Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık'ın Ankara'da geçirdiği trafik kazasında spor camiasını yasa boğdu. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Çalık, Kasımpaşa maçında furtbolcu ve taraftarlar tarafından hüzünle anıldı.

Geçtiğimiz hafta trafik kazasında vefat eden futbolcu Ahmet Çalık'ı anmak için Galatasaray - Kasımpaşa maçının ilk 5 dakikasında sarı-kırmızılı taraftarlar sessiz bir şekilde karşılaşmayı izledi.

Tribünlerde de, 'Çocukluk aşkın seni hiç unutmayacak, kalbimizdesin Ahmet Çalık' pankartı açıldı.

"ÇOCUKLUK AŞKIN SENİ HİÇ UNUTMAYACAK"

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşılaşırken, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında vefat eden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık unutulmadı. Aynı zamanda sarı-kırmızılıların eski futbolcusu da olan Ahmet Çalık için tribünlerde, 'Çocukluk aşkın seni hiç unutmayacak, kalbimizdesin Ahmet Çalık' pankartı açıldı.

Galatasaraylı taraftarlar da sarı-kırmızılılarda oynarken giydiği 5 numaralı formanın anısına maçın ilk 5 dakikasında sessiz bir şekilde otururken daha sonra 'Ahmet Çalık ölmedi, kalbimizde yaşıyor' tezahüratında bulundu ve saha kenarlarına karanfil attı.

Maçın 5. dakikasında da iki takım futbolcuları ve maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu alkışlarla Ahmet Çalık'ı andı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN