Galatasaray maçı sonrası fişi çekildi! Fenerbahçe'de bir dönem resmen sona erdi. 8 milyon euroluk yıldız takıma veda etti

Galatasaray maçı sonrası fişi çekildi! Fenerbahçe'de bir dönem resmen sona erdi. 8 milyon euroluk yıldız takıma veda etti

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı kendi evinde 10 kişiyle 1-0 mağlup ederken adeta bir tarih yazdı. Şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan sarı-lacivertlilerde peş peşe flaş haberler gelmeye devam ediyor. Galatasaray maçı sonrası fişi çekildi! Fenerbahçe'de bir dönem resmen sona erdi. 8 milyon euroluk yıldız takıma veda ediyor. İşte sürpriz ayrılığın perde arkası...

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirecek. Galatasaray maçı sonrası fişi çekildi! Fenerbahçe'de bir dönem resmen sona erdi. 8 milyon euroluk yıldız takıma veda etti. Taraftarlar son maçını izlemiş oldu.

İSTANBULSPOR MAÇI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligin 37.haftasındaki derbi müsabakasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe müsabakayı Çağlar Söyüncü’nün 71.dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Alınan galibiyet ile şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan sarı-lacivertlilerde peş peşe flaş haberler gelmeye devam ediyor.

yeni-proje-2024-05-21t105843-643.jpg

Fenerbahçe, 26 Mayıs Pazar günü küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor'u Ülker Stadyumu’nda konuk edecek. Hedef ise sahadan 3 puan alarak ayrılmak.

FENERBAHÇE'DE BİR DÖNEM SONA ERDİ

Fenerbahçe'de İstanbulspor maçı hazırlıkları başlarken flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray maçında sarı-kart gören Belçikalı golcü Michy Batshuayi cezalı duruma düştü. Sarı-lacivertli takımdaki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezonki son maçına çıktı. Futbolcunun sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunuyor.

yeni-proje-2024-05-21t105933-736.jpg

8 MİLYON EUROLUK YILDIZ TAKIMA VEDA EDİYOR

Fenerbahçe yönetimi ve futbolcu tarafı anlaşma sağlayamazsa Batshuayi, takımından ayrılacak. Futbolcuyu İngiliz ekibi Nottingham Forest ve Leeds United transfer etmek istiyor.

yeni-proje-2024-05-21t105919-590.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Batshuayi, bu sezon tüm kulvarlarda 43 maça çıktı ve 1865 dakika süre aldı. Golcü futbolcu bu süreçte 24 gol atarken 3 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN