Galatasaray - Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda? GS hazırlık maçı saati ve yayın kanalı

Galatasaray - Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda? GS hazırlık maçı saati ve yayın kanalı

Futbol severler internet üzerinden merakla Galatasaray- Rayo Vallecano maçının ne zaman ve hangi kanalda olduğunu araştırıyor. Peki maç ne zaman olacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray'ın hazırlık maçı yapacağı takım Rayo Vallecano oldu. Peki Galatasaray- Rayo Vallecano karşılaşması ne zaman olacak? Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak? Hazırlık maçı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray- Rayo Vallecano hazırlık maçının ne zaman olacağı futbol severler tarafından merakla araştırılıyor. Galatasaray hazırlık maçı 3 Aralık günü Nef Stadyumu'nda yapılacak. Karşılaşma sonrası Galatasaray 6 Aralık günü Villarreal ile oynayacak. Galatasaray- Rayo Vallecano hazırlık maçı 3 Aralık günü saat 16.00'da Spor Smart ekranlarından taraftarla buluşacak.

GALATASARAY HAZIRLIK MAÇLARI

Galatasaray'ın ilk hazırlık maçı Rayo Vallecano karşılaşması 3 Aralık günü saat 16.00'da; Villarreal ile olan karşılaşma ise 6 Aralık 20.00'de yapılacak.

RAYO VALLECANO TAKIMI

Takım 29 Mayıs 1024 tarihinde İspanya Madrid Vallecas'ta kurulmuştur. Takımın renkleri kırmızı beyazdır. Takımın stadyumu Vallecas Stadyumu'dur ve 15.500 kişi kapasiteye sahiptir. Takım 2010-2011 sezonunda La Liga 2. ligde 2. olmuş ve La Liga'ya yükselmiştir. 2015-2016 sezonunda ise 18. olan takım La Liga'dan düşmüştür. Günümüzde ise takım La Liga liginde oynuyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN