Cimbom’dan Muriel atağı

Cimbom’dan Muriel atağı

Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gelecek sezonun forvet hattı da şimdiden şekilleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Seferovic, Gomis ve Icardi’nin ayrılık ihtimallerini düşünerek Dembele’nin yanı sıra Luis Muriel için de harekete geçti.

Devre arasında Haris Seferovic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, sezon sonunda Bafetimbi Gomis’in de takımdan ayrılmasını bekliyor. Sarı-Kırmızılı ekipte bir diğer forvet Mauro Icardi’nin de kiralık olarak takımda yer alması nedeniyle yönetim harekete geçti.

Galatasaray’da öncelik Icardi’nin kiralık sözleşmesini bir yıl uzatmak ve daha makul bir bonservis bedelini sözleşmeye ekletmek. Ancak alınacak olumsuz bir cevap ihtimali de masada. Sarı-Kırmızılılar bu sebeple Luis Muriel için harekete geçti. Bir yandan Lyon’dan Moussa Dembele’yi renklerine bağlamaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan da sezon sonu için Muriel’i ikna edip, bonservisleri Galatasaray’a ait olan iki önemli forvetle yola devam etmeyi hedefliyor.

Atalanta’nın 31 yaşındaki forveti Luis Muriel ile ilk temasın gerçekleştiği iddia edilirken sezon sonunda İtalyan kulübüyle mukavelesi sona erecek olan tecrübeli golcünün 1 yıllık opsiyon maddesi bulunuyor. Çizme basınına göre Atalanta ile Muriel arasında kontrat görüşmeleri başladı. Ancak Güney Amerikalı yıldızın, yeni teklifi yeterli bulmadığı için süreci bekletmeye aldığı bildirildi. Sarı-Kırmızılılar da bu fırsatı değerlendirip, Muriel üzerinde bir imza baskısı kurmaya çalışıyor. Galatasaray yönetimi, daha iyi bir kontrat teklifiyle Muriel’i ikna etmeyi hedefliyor. Galatasaray’da ikinci forvet olarak düşünülen Luis Muriel için şu ana kadar kulüpler 60 milyon Euro bonservis ödemesi yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN