Galatasaray’ın gözü Jakobs’un üzerinde

Galatasaray’ın gözü Jakobs’un üzerinde

Galatasaray devre arasında yüksek maliyeti ve düşük performansı nedeniyle Patrick van Aanholt ile yolları ayırmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar, teknik heyetin raporu doğrultusunda Senegalli Ismail Jakobs’u liste başına alırken oyuncunun kulübü iletemasa geçti.

Galatasaray’da Patrick van Aanholt’un yerine sol bek takviyesi yapılacak. Tecrübeli oyuncunun ocak ayında takıma veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, performansı düşük olan ve maaş yükü hayli fazla olan van Aanholt ile orta yol bularak yollarını ayırcak. Galatasaray’ın hedefinde ise Senegalli sol bek Ismail Jakobs var. Ülkesiyle Dünya Kupası’nda mücadele eden Jakobs, Hollanda karşısında 62. dakikada oyuna girmiş, Katar maçında ise 90 dakika oynamış ve 1 asist yapmıştı. Monaco forması giyen 23 yaşındaki Ismail Jakobs’un piyasa değeri 7 milyon euro ve Almanya vatandaşlığı da bulunuyor. Köln altyapısından çıkan oyuncu 2021 yılında Köln’den Monaco’ya 6.5 milyon euroya gitmişti.

Öte yandan uzun bir iznin ardından tekrar çalışmalara başlayan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, yerli yabancı ayrımı yapmadan tüm futbolcularla yakından ilgileniyor. Süper Lig’in uzun bir maraton olduğunu ifade eden Buruk, tüm oyuncu grubunu verimli şekilde kullanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen idmanlarda sık sık talebeleriyle bir araya gelen tecrübeli teknik adam, özellikle de Süper Lig’de fazla şans bulamayan isimleri motive etmeye çalışıyor. Son 3 maçtan galibiyetle ayrılan Buruk, İstanbulspor maçıyla çıkışını sürdürmeyi planlıyor. İlk yarıdaki 5 karşılaşmayı da kazanmak isteyen başarılı teknik adam, sezonun kalan bölümünde tüm oyuncularından hazır olmasını istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN