Avrupa takımlarının radarına girdi: Cimbom’da Nelsson planı hazır

Avrupa takımlarının radarına girdi: Cimbom’da Nelsson planı hazır

Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ligdeki performansını Dünya Kupası’na da taşırken Avrupa takımlarının radarına girdi. Sarı-Kırmızılı teknik heyet Nelsson’a gelebilecek astronomik bir teklif ihtimalini masaya yatırarak alternatif isimleri listesine aldı.

Dünya Kupası öncesi performansını artırıp vites yükselten Cimbom’da oyuncuların artan performansı da Avrupa devlerinin dikkatinden kaçmadı. Sezona inişli çıkışlı performansla başlayan Galatasaray, ligde oynadığı ilk maçlarda beklenen performansı göstermezken taraftar da bu durumdan memnun değildi. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Cimbom çok gol pozisyonuna girerken pozisyonları değerlendirmekte zorlanıyordu. Ligde ilk 5 haftada 5 gol atan ve sadece 1 gol yiyen Galatasaray’da stoper Nelsson’un performansı çok beğenilmişti.

Gösterdiği performansla Dünya Kupası’na da çağrılan Victor Nelsson Danimarka formasıyla Fransa maçında 90 dakika sahada kaldı. Milli formayla da istikrarlı performans gösteren Nelsson, sezon başında yine Galatasaray’dan Marcao’yu transfer eden Sevilla’nın radarına girdi. Yaz transfer döneminde kadrosuna Marcao’yu katan Sevilla, o dönemde yine Nelsson’u istemiş ancak 25 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye yanaşmamıştı. Nelsson’un artan performansı sonrasında Sevilla’nın 25 milyon euro bonservis bedelini ödeyeceği iddia edildi.

Yaz transfer döneminde Nelsson’da Sevilla’ya gitmek istediğini belirtmiş ancak Galatasaray Danimarka’lı stopere izin vermemişti. Nelsson’dan 20-25 milyon euro bonservis bekleyen Galatasaray olası bir ayrılık halinde Nelsson’un yerine Türk bir stoper istiyor. Galatasaray’ın planı hem Cenk Özkaçar’ı hem de Adana Demirspor’dan Samet Akaydın’ı transfer etmek. Nelsson’un ara transfer sürecindeki yaşanacak gelişmeler Sarı-Kırmızılı taraftarları meraklandırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN