Galatasaray'da üye sayısının değişmesi kriz yarattı

Galatasaray'da üye sayısının değişmesi kriz yarattı

Galatasaray Kulübü'nde Sportif A.Ş. Genel Kurulu'nun üye sayısı 7'den 12'ye çıkarıldı. Listenin habersiz yenilenmesi ise kulüpte kriz yarattı. Kulüp başka yardımcısı Cemal Özgörkey, bu yöntemin doğru olmadığını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nde Sportif AŞ Genel Kurulu'nun üye sayısı 7'den 12 kişiye çıkarıldı. Başkan Dursun Özbek'in daha güçlü bir ekip oluşturmak için aldığı bu karar dün resmen yürürlüğe girdi. Galatasaray'da futbolun yönetildiği Sportif A. Ş. Yönetim Kurulu'nda sarı-kırmızılı camianın yakından tanıdığı isimler de yer aldı.

İŞTE SPORTİF A.Ş'NİN YENİ YÖNETİMİ

Dursun Özbek

Erden Timur

Metin Öztürk

Niyazi Yelkencioğlu

Eray Yazgan

Can Natan

İbrahim Hatipoğlu

Maruf Güneş

Nihat Kırmızı

Mustafa Aktaş

Fatih Demircan

Emin İmanov

LİSTE KRİZ YARATTI

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Galatasaray Sportif A.Ş.'nin yeni yönetimi sarı kırmızılı camiada sıkıntı yarattı. Kulüp Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Listeyi herkes gibi açıklandığında gördüm. Ana yönetim kurulunda tartışılmadı. Tartışılması lazımdı. Kimsenin haberi yok. Benim de bir talebim olmadı. Bizler için de sürpriz oldu. Bu, doğru yöntem değil. Ama kırgınlığım yok. Bu, bir yöntem meselesi. Columbus Projesi ile ilgileniyorum. Galatasaray'a seçim kazandırmış bir proje” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN