Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim son yolculuğuna uğurlandı

Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in 91 yaşındaki annesi Nuriye Terim, dün Adana'daki evinde hayatını kaybetmişti. Anne Terim için bugün öğle saatlerinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Asli Mezarlığı’na götürülerek eşinin yanına defnedildi.

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in bir süre önce rahatsızlanan ve evde bakım hizmeti alan annesi Nuriye Terim'in 91 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından cenaze töreni düzenlendi. Anne Terim eşinin yanında toprağa verildi.

Anne Terim’in cenazesi bugün öğle saatlerinde Asri Mezarlığa getirildi. Nuriye Terim için burada cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Nuriye Terim, Adana Asli Mezarlığı’nda kocasının yanına defnedildi.

650x344-1669457538897.jpg

Cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Adana Valisi Süleyman Elban, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Adana Demirsporlu futbolcu Younes Belhanda, Acun Ilıcalı ile spor ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN