Fatih Terim'den kahreden haber: Sarı-kırmızılı taraftarlar üzüntüye boğuldu

Fatih Terim'den kahreden haber: Sarı-kırmızılı taraftarlar üzüntüye boğuldu

Geçen sezon Giresunspor karşılaşmasının ardından Galatasaray'dan ayrılan ve sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir bir takımla anlaşma imzalamayan sarı-kırmızılı ekibin efsane teknik adamı Fatih Terim'den gelen haber sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu

Geçen sezon Ocak ayında oynanan Giresunspor karşılaşmasının ardından dönemin Galatasaray Başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen ve sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir bir takımla anlaşma imzalamayan sarı-kırmızılı ekibin efsane teknik adamı Fatih Terim'in annesinden gelen haber sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu.

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Galatasaray’ın efsane ismi Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Terim’in annesi Nuriye Terim, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak Adana Acıbadem Hastanesine kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Nuriye Terim bugün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

f2.jpg

Nuriye Terim’in, yarın öğle namazı sonrası Asri Mezarlıkta eşi Talat Terim’in mezarının yanına defnedileceği öğrenildi. Fatih Terim’in Adana’ya gelmek üzere yola çıktığı kaydedildi.

Terim 6 Şubat 2019 yılında da 94 yaşındaki babası Talat Terim’i kaybetmişti. Terim'in cenazesinin, yarın eşi Talat Terim'in kabrinin yanında toprağa verileceği öğrenildi.

f.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN