Galatasaray taraftarı geceyi gündüze çevirdi! Otel önünde havai fişek şovu: İngiliz ekibini uyutmadılar

Galatasaray taraftarı geceyi gündüze çevirdi! Otel önünde havai fişek şovu: İngiliz ekibini uyutmadılar

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile karşılaşacak Liverpool, İstanbul’da sürpriz bir gece yaşadı. Sarı kırmızılı taraftarlar, İngiliz ekibinin konakladığı otelin önünde sabaha kadar havai fişek patlattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2025/26 sezonu Lig Aşaması ikinci haftasında Galatasaray, bu akşam İngiltere’nin güçlü temsilcisi Liverpool’u ağırlayacak. RAMS Park’ta saat 22.00’de başlayacak kritik mücadele öncesinde sarı kırmızılı taraftarlar, rakibin moralini bozmak için ilginç bir yola başvurdu.

Dün öğle saatlerinde İstanbul’a gelen Liverpool kafilesi, basın toplantısının ardından konaklayacağı otele geçti. Gece ilerleyen saatlerde ise Galatasaraylı taraftarlar, otelin önünde toplandı. Ellerindeki yüzlerce havai fişeği aynı anda ateşleyen taraftarlar, adeta geceyi gündüze çevirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, dakikalarca süren havai fişek gösterisinin ardından olay çıkarmadan bölgeden ayrıldı.

YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN