Galatasaray'a 70 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak! 70 gol 61 asist!

Galatasaray'a 70 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak! 70 gol 61 asist!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 70 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde Ziyech, Angelino, Tete ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kış transfer sezonu için çalışmalara başladı. Aslan, 70 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadıç

Milli araya Hatayspor mağlubiyeti ile girerek Süper Lig'de 17 maç aradan sonra yenilgi ile tanışan Galatasaray, bir yandan Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdürürken bir yandan da tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.

Sezon başında İngiliz devi Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız orta saha oyuncusu Ndombele ile kış transfer sezonunda yollarını ayırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcunun boşluğunu 70 milyon euroluk dünya yıldızı ile doldurmayı amaçlıyor.

70 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladı. Orta saha oyuncularından yeteri kadar verim alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu mevkiye takviye yapma kararı aldı.

Galatasaray'da Youri Tielemans sesleri; istediği maaş belli oldu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Ndombele ile yollarını ayırmayı amaçlayan Galatasaray, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde de kadrosuna katmayı amaçladığı Youri Tielemans için bir kez daha hamle yapmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde bedelsiz şekilde İngiliz ekibi Aston Villa'ya imza atan Belçikalı orta saha oyuncusu, İngiliz temsilcisinde 19 maçta görev alırken sadece 7 karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Sarı-kırmızılı ekibin, İngiliz ekibinde aradığını bulamayan Belçikalı yıldızı devre arasında kadrosuna katmak için hamle yapacağı ileri sürüldü.

Futbol hayatı boyunca 464 maçta görev alan orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 70 gol 61 asiste imza attı. 26 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN