Galatasaray'a golcü savunmacı! Aslan'a 15 milyon euroluk süper yıldız: 53 gol 60 asist...

Galatasaray'a golcü savunmacı! Aslan'a 15 milyon euroluk süper yıldız: 53 gol 60 asist...

Ara transfer döneminde Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna Süper Lig'in son şampiyonu bu kez de 15 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Samsunspor'u 0-2 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i bonuslar dahil 35 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılı ekip, yeni savunmacısını Almanya'da buldu.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i transfer ederek kadrosunu güçlendirmişti. Aslan, savunma hattına bir takviye daha yapmak için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Sol bek pozisyonuna takviye yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekibin, Alman devi Bayern Münih'in 30 yaşındaki deneyimli sol beki Raphel Guerreiro'yu transfer listesine aldığı öne sürüldü. Bu sezon Alman ekibinin forması altında 13 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, takımına 2 gollük katkı sundu.

Raphael Guerreiro sidelined with injury

Yaz transfer döneminde Borussia Dortmund ile yollarını ayıran tecrübeli sol bek, bedelsiz olarak Bayern Münih'e imza atmıştı.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız savunma oyuncusu, bugüne dek 389 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 53 gol 60 asiste imza attı. Raphel Guerreiro transferinde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN