Galatasaray'da ayrılık var mı?

Galatasaray'da ayrılık var mı?

Galatasaray'da Sacha Boey'in iyileşip sahalara dönmesiyle birlikte DeAndre Yedlin'in forma giyme ihtimali artık daha da düşük. Kulüp, ABD'li oyuncu takım bulursa ayrılmasına izin verecek. Galatasaray'ın bonservis kazanmak istediği Luyindama'nın ise kiralanması gündemde ancak satın alma opsiyonu maddesi ile Kongolu oyuncu kariyerine Belçika'da devam edebilir. Kerem Aktürk ve Marcao için ise sarı-kırmızılı kulübe ulaşan henüz bir teklif yok ancak Fransız ve İtalyan ekiplerin ilgisi biliniyor.

Galatasaray'da sakatlanıp iyileşen Sacha Boey'in sahalara dönmesi ile birlikte sağ bekte DeAndre Yedlin'in forma giyme ihtimali artık çok daha düşük ve takım bulduğu takdirde Birleşik Amerikalı futbolcunun ayrılmasına izin verilecek. Bu durumda, sağ bekte Sacha Boey ile birlikte Oğulcan değerlendirilecek.

beIN Sports'ta yer alan habere göre, sarı-kırmızılılarda sözleşmesi uzatılan Luyindama'nın ise kiralanması gündemde iken Kongolu stoperin kariyerine Belçika'da devam etme ihtimali yüksek. 27 yaşındaki savunma oyuncusundan bonservis kazanmak isteyen Galatasaray, Luyindama'nın kiralanması durumunda sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklemek istiyor.

Kerem Aktürkoğlu ve Marcao için Galatasaray'a ulaşan henüz resmi bir teklif yok ancak iki oyuncu da Fransız ve İtalyan ekiplerinin radarında. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan sarı kırmızılılar, her iki isimden de yüksek bonservis bedeli etmek istediği için iki oyuncunun devre arasında takımdan ayrılma ihtimalleri düşük gözüküyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN