Galatasaray'da hırsızlık şoku: Kulüp çalışanlarının savunması 'Pes' dedirtti

Galatasaray'da hırsızlık şoku: Kulüp çalışanlarının savunması 'Pes' dedirtti

Galatasaray'da sporcular için tasarlanan yeni sezon formalarının, bazı kulüp çalışanları tarafından çalınarak internette ikinci el eşya sitelerinde satıldığı ortaya çıktı. Hırsızlık suçundan yargılanan şüpheliler, 25 bin TL değerindeki yüzlerce ürünü futbolcuların kendilerine hediye ettiği savundu.

Galatasaray Spor Kulübü, futbol takımı oyuncuları ve teknik heyete özel hazırlanan normalde satışı yapılmayan forma ve yağmurluk gibi ürünlerde eksik olduğunu tespit edince, inceleme başlattı.

Kulüp görevlisi 4 kişi ve onlarla bağlantılı 2 şüphelinin evlerinde kolilerce malzeme ele geçirildi. Ürünleri ikinci el eşya sitelerinde satışa koydukları iddiasıyla haklarında 17,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

galatasaray-forma-fiyati

25 BİN LİRALIK ÜRÜN KAYBOLDUĞU ANLAŞILDI

TRT Haber'den Şeyma Vural'ın haberine göre, Galatasaray Futbol A Takımı'nın 2020 ve 2021 sezonunda oynayacağı maç sayısı kadar, sponsor firma tarafından; futbolcular ve teknik heyete forma, şort, çorap ve yağmurluk gibi malzemeler temin edilmişti.

Bu ürünler planlanan süreden önce tükendi. Bunun üzerine kulüpte sayım yapıldı. 2 bin 443 adet ürünün eksik olduğu ortaya çıktı.

Toplam değeri 25 bin 487 TL olan kayıp ürünlerle ilgili inceleme başlatıldı.

Kulüpte; şoför, malzeme sorumlusu, temizlik görevlisi ve masör olarak çalışan 4 kişi ile onlarla bağlantılı 2 şüpheli takibe alındı.

gs-store-urunleri-fiyati-ne-kadar

ÜRÜNLERİ İNTERNETTEN SATMIŞLAR

Profesyonel kullanıma uygun malzemelerin şüpheliler tarafından internette ikinci el ürün sitelerinde satışa sunulduğu belirlendi.

Zanlıların evlerine yapılan eş zamanlı operasyonlarda kolilerce malzeme ele geçirildi. Her birinin telefonu incelendi. Özellikle ikinci eşya uygulamalarından yaptıkları satışlar incelendi.

Galerilerinde Galatasaray Futbol Kulübü'ne ait ürünlerin fotoğrafları bulundu.

"FORMALARI FUTBOLCULAR HEDİYE ETTİ"

Zanlılar, ifadelerinde suçlamaları reddetti. Ürünlerin futbolcular tarafından kendilerine hediye edildiğini savundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheliler hakkında 'muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan iddianame hazırlandı.

Her biri için 6 yıl 3 aydan 17 buçuk yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

gs-store-subeleri-nerelerde-vardir

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN