Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Bunu kimse beklemiyordu: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Takıma veda ediyor...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Bunu kimse beklemiyordu: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Takıma veda ediyor...

Kış transfer döneminde kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Aslan'ın yıldız ismi takıma veda ediyor...

Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Pendispor'u 0-2 mağlup eden Galatasaray, milli ara dönüşünde 2'de 2 yaparak yeni bir galibiyet serisi başlattı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonuna başladı.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde bir yandan kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı amaçlıyor. Aslan bu hedef doğrultusunda yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Mynet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde bonservis ücreti ödemeden 4+1 yıllığına kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü Tete ile yollarını ayırma kararı aldı.

Okan Buruk'un gözüne giremeyen golcü futbolcu, takıma katıldığı günden bu yana beklentilerin altında kaldı. Başarılı teknik adam Okan Buruk'un, sarı-kırmızılı yönetime Tete'yi takımda istemediğine dair rapor sunduğu ileri sürüldü.Dava açıldığı iddia edilmişti: Galatasaray'ın Tete transferinde sorun yok- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Brezilyalı futbolcunun devre arasında kiralık olarak Galatasaray'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Golcü futbolcu bu sezon Galatasaray forması altında 18 maçta görev alarak yalnızca 1 gol 2 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 24 milyon euro olan 23 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon hiçbir karşılaşmada 90 dakika sahada kalma başarısı gösteremedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN