Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırma kaldı aldı. Yıldız ismin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminde Luyindama, Angelino, Bakambu ve Boey ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, bir yıldızıyla daha vedalaşmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren sarı-kırmızılı ekipte sıcak saatler yaşanıyor. Sezon ilk yarısında performansıyla hayal kırıklığı yaratan oyuncularıyla yollarını ayırma kararı alan Galatasaray, bir yıldızıyla daha vedalaşıyor.

Gazeteci Serkan Türk'ün aktardığına göre; Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Brentford ile yollarını ayırarak Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu, Galatasaray'a veda ediyor.

24 yaşındaki genç yıldızın İlhan Palut yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Çaykur Rizespor'a imza atması bekleniyor. Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 20 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu.

Genç yıldızın kısa süre içerisinde İstanbul'dan ayrılması ve Rize'ye giderek Karadeniz ekibiyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin ayrıca Kazımcan Karataş'ı da kiralık olarak Gaziantep'e göndermesi bekleniyor.Halil Dervişoğlu - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN