Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İngiltere'ye transfer oluyor...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İngiltere'ye transfer oluyor...

Ankaragücü engelini 0-3 ile geçerek liderliğini sürdüren Galatasaray, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin İngiltere'ye transfer olması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 0-3 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan'ın, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayıracağı öne sürüldü.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun planlamasını yapmaya şimdiden başladı. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Akşam'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atan, ancak sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalan Fildişili yıldız Wilfried Zaha, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.

Okan Buruk'un gözüne giremeyen yıldız golcü için West Ham ve Aston Villa'nın devre arasında bir girişim yaptığı ancak başarısızlıkla sonuçlandığı öne sürüldü.

Wilfried Zaha - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

31 yaşındaki Fildişili futbolcunun ilk 11'deki yerinin garanti olmamasından dolayı huzursuz olduğu ve bu nedenle de ayrılık konusuna sıcak bakabileceği iddia edildi. Yıldız golcünün İngiltere'ye dönme fikrine sıcak baktığı iddia edildi.

Bu sezon 32 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 10 gol 5 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 17 milyon euro olduğu öğrenildi. Zaha, son olarak bu akşam oynanan Ankaragücü karşılaşmasında 61. dakikada oyuna girerek 29 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin, yüksek bir bonservis bedeli getirmesi halinde Zaha'nın ayrılığına onay verebileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN