Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk'un prensi takıma veda ediyor. İspanya devi 12 milyon euro bonservis ödeyecek

Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk'un prensi takıma veda ediyor. İspanya devi 12 milyon euro bonservis ödeyecek

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Süper Lig'de şampiyon olan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için takımı güçlendirmek isterken gelen son ayrılık haberi taraftarı kahretti. Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk'un prensi takıma veda ediyor. İspanya devi 12 milyon euro bonservis ödeyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, takımdan gönderilecek isimleri netleştirmeye başladı. Birçok yıldızın takımdan gönderilmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Takımın bel kemiği artık olmayacak. Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk'un prensi takıma veda ediyor. İspanya devi 12 milyon euro bonservis ödeyecek.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ! OKAN BURUK'UN PRENSİ GİDİYOR

Galatasaray gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Takımdan kimlerin gideceği merak konusu olurken gelen son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklama ile ayrılık sinyalleri veren Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçuyor. Akşam'da yer alan habere göre, İspanyol ekibi Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek istiyor.

yeni-proje-2024-05-30t083933-632.jpg

İSPANYA DEVİ 12 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Haberde yer alan iddialara göre, İspanya devinin milli yıldız için 12 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Aynı zamanda yapılacak anlaşmada çeşitli bonus maddelerinin yer alacağı da aktarıldı.

Galatasaray'da ikinci şampiyonluğunu kazanan ve kariyerine Avrupa'da yeni bir sayfa açmak istediği bilinen 25 yaşındaki oyuncunun Real Sociedad'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

yeni-proje-2024-05-30t083920-024.jpg

Galatasaray'la 2 yıl daha sözleşmesi devam eden Kerem, sarı-kırmızılı formayı 4 sezon boyunca 173 kez sırtına geçirdi. Yıldız oyuncunun bu karşılaşmalarda 44 gol ve 39 asistle mücadele etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN