Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı: Türkiye bu transferi konuşacak!

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı: Türkiye bu transferi konuşacak!

Gelecek sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek tek takım olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı. Aslan, ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atmak için kolları sıvadı.

Geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'de 23. zaferini elde eden Galatasaray, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, siyah-beyazlı ekibin eski golcüsünü kadroya katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde sürdüren ve dün akşam sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e 3-0'dan 3-4 mağlup olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihi bir transfer çalımı atmak için girişimlere başladı.

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için iddialı bir takım kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Hull City karşısında alınan yenilgi sonrasında transferde gaza bastı. Gelecek sezon üç kulvarda yarışacak Galatasaray, Beşiktaş'ın eski golcüsünü kadroya katmak için düğmeye bastı.

Sports Digitale'den Kerem Övet'in aktardığına göre; Cimbom, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Beşiktaş formasını terleten ve kış transfer döneminde takımdan ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a transfer olan Hollandalı golcü futbolcu Wout Weghorst'a talip oldu.

İZLE | Weghorst'tan yarı final maçını kazandıran hareket | Goal.com Türkçe

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek sarı-kırmızılı takımın 30 yaşındaki golcü futbolcunun menajeriyle temas kurduğu öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması altında 18 maçta görev alan golcü futbolcu takımına 8 gol 4 asistlik katkı sundu. Weghorst, kış transfer döneminde transfer olduğu İngiliz ekibinde ise 31 maçta görev alırken 2 gol 3 asitlik katkı sundu.

Hollandalı golcünün Türkiye'ye geri dönebileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN