Galatasaray'dan Osimhen için sakatlık açıklaması

Galatasaray'dan Osimhen için sakatlık açıklaması

Galatasaray, Nijerya Milli Takımı’nda sakatlanan Victor Osimhen’in sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı. Milli takımda sakatlanan bir diğer oyuncu Kaan Ayhan’ın MR tetkiklerinin ise gün içinde yapılacağı bildirildi.

Galatasaray, Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen’in sağlık durumuna ilişkin resmi açıklama yaptı. Kulüp, milli takımda sakatlanan oyuncunun bugün MR’ının çekildiğini ve sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Victor Osimhen’in bugün sponsor hastanemiz Acıbadem’de yapılan MR tetkiklerinde sol arka adalesinde orta düzeyde strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Osimhen, Nijerya’nın 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri kapsamında Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşmada sakatlanmıştı.

Galatasaray ayrıca, milli takımda sakatlık geçiren Kaan Ayhan’ın da bugün öğleden sonra MR tetkiklerinin yapılacağını bildirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN