Galatasaray'dan sürpriz ayrılık: Tarihe geçen sözleşme imzayı attı!

Galatasaray'dan sürpriz ayrılık: Tarihe geçen sözleşme imzayı attı!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırdığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi tarihe geçen sözleşmeye imzayı attı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olarak Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez ve Ndombele'yi kadrosuna katan Nicolò Zaniolo, Morutan, Yunus Akgün, Berkan Kutlu ve Alexandru Cicaldau gibi isimlerle yollarını ayıran Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Aslan'ın yıldız ismi, tarihe geçen sözleşmeye imza attı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalarak dört yıl aradan sonra Devler Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi tarihe geçen sözleşmeye imza attı.

Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon yaz transfer döneminde Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan 3.5 milyon euro karşılığında takıma katılan Norvençli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö’nün 3 milyon euro karşılığında Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'a transfer olduğunu açıkladı.

Pendikspor Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna kattı - Son Dakika Haberleri

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Fredrik Midtsjö’nün transferi konusunda Pendikspor Futbol AŞ ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Pendikspor Futbol AŞ, şirketimize net 3.000.000 avro transfer bedeli ödeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Norveçli oyuncu İstanbul ekibinin tarihindeki en pahalı transfer olarak tarihe geçti. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu 28 maçta Galatasaray formasını terletirken takımına 2 gol 2 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN