Galatasaray'dan yılın transfer operasyonu! Bombalar peş peşe patlayacak: Bu transferler Şampiyonlar Ligi'ni getirir!

Galatasaray'dan yılın transfer operasyonu! Bombalar peş peşe patlayacak: Bu transferler Şampiyonlar Ligi'ni getirir!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde büyük oynamak için düğmeye bastı. Gelecek sezon üç kulvarda yarışacak olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için peş peşe üç bomba patlatmak istiyor.

Sezonun ilk hazırlık maçında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz temsilcisi Hull City'e 3-4 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yapan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde büyük oynamak için kolları sıvadı. Aslan, peş peşe üç bomba transferi açıklamak için adeta geri sayıma geçti.

Geçtiğimiz sezonu 88 puanla şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'de 23. zaferini elde eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edebilmek için düğmeye bastı. Devler Ligi'nde iddialı bir takımla mücadele etmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, dünya yıldızlarını kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, son yılların en büyük transfer operasyonlarından birini gerçekleştirmek üzere.

Aslan, Fransız devi PSG formasını terleten Arjantinli orta saha Paredes ve İspanyol savunma oyuncusu Bernat'ı gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı ekip ayrıca, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta başrol oynayan Arjantinli golcü ıcardi'nin transferinde ısrarcı.

Galatasaraydan ters köşe Herkes İngiltere derken 3 transfer bitme noktasında...

Aslan, Temmuz ayının son haftasındaki Şampiyonlar Ligi eleme maçlarından önce Icardi’yi İstanbul’a getirmeyi amaçlıyor.

Söz konusu haberde ayrıca Galatasaray'ın Paredes transferinde mutlu sona yakın olduğu öne sürüldü. Son olarak İtalyan devi Juventus'a kiralanan ve Fransız ekibinin gelecek planları arasında yer almayan Paredes'in sarı-kırmızılı ekibe imza atmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Galatasaraydan ters köşe Herkes İngiltere derken 3 transfer bitme noktasında...

Dursun Özbek ve kurmaylarının bu transferi de eleme turundan önce bitirmek istediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımın ayrıca Fransız ekibinin tecrübeli savunma oyuncusu Bernat'a da talip olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN