Galatasaray'ın başı dertte! Eski yıldızdan FIFA'ya şikayet

Galatasaray'ın başı dertte! Eski yıldızdan FIFA'ya şikayet

Galatasaray'dan ayrılarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a transfer olan Hollandalı yıldız Ryan Babel, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sarı-kırmızılı takımı FIFA'ya şikayet etti.

Galatasaray'ın Hollanda asıllı eski futbolcusu Ryan Babel, 1.3 milyon euro alacağını ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu.

Fotomaç'ın haberine göre; Babel, 1.3 milyon Euro'nun yanı sıra paranın faizini de talep etti.

Türkiye'de Kasımpaşa ve Beşiktaş forması da giyen Ryan Babel 2019-20 sezonunda bedelsiz olarak Galatasaray'a gelmişti. Sarı-kırmızılı formayla 100 karşılaşmaya çıkan Babel, 17 gol attı 8 asist yaptı.

Hollandalı futbolcu, sezon başında TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile sözleşme imzaladı. Babel'in Eyüpspor'da 5 maçta 1 asisti bulunuyor.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli de toplam 1,6 milyon euro (28,5 milyon TL) alacağı için sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN