Galatasaray'ın eski gol kralı Trabzonspor'a imza atıyor! Resmi açıklama an meselesi

Galatasaray'ın eski gol kralı Trabzonspor'a imza atıyor! Resmi açıklama an meselesi

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, golcü arayışlarını hızlandırdı. Fırtına, Süper Lig'in rekortmen golcüsünü kadrosuna katmaya çok yakın. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan son şampiyon Trabzonspor, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için transferde düğmeye bastı. Bu sezon gol yollarında hayal kırıklığı yaratan Karadeniz ekibi Süper Lig'in rekortmen golcüsünü kadrosuna katmak üzere...

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için iddialı bir takım kurmak istiyor. Bu doğrultuda Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten bordo-mavili ekip gözünü golcü transferine dikti.

Bu sezon gol yollarında beklenenin altında kalan Trabzonspor, ilk olarak golcü transferini tamamlamak istiyor. Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yolları ayırmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor, Karagümrük'ten ayrılan Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmak istiyor.

TÜRKİYE'DE KALMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI

Gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Trabzonspor Diagne’ye teklifini iletti ve menajeriyle görüşmeler sürüyor. Türkiye’de kalacaksa tercihi Trabzonspor olabilir.

Bu akşam oynanan Kasımpaşa karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Türkiye'de kalmaya sıcak baktığını açıklayan golcü futbolcu "Büyük ihtimalle Türkiye'de kalabilirim. Her şeye açığım. Avrupa'daki tekliflere de açığım. Ancak burayı çok seviyorum, buradaki insanları çok seviyorum. Değerlendireceğiz" dedi. Senegalli golcünün Trabzonspor'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor'un transfer listesindeki Diagne'den flaş açıklama - Kuzey Anadolu

Bu sezon Karamgümrük formasıyla 35 maça çıkan golcü futbolcu takımına 25 gol 6 asistlik katkı sundu. Diagne ayrıca 2018-2019 sezonunda Galatasaray forması terlettiği dönemde Süper Lig'de gol krallığına ulaşarak lig tarihinde bir rekora imza attı.

Söz konusu sezonda ligde forma giydiği 29 maçta 30 kez ağları havalandırarak gol krallı olan Diagne, bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu unvanını almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN