Galatasaray'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Resmi açıklama an meselesi

Galatasaray'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Resmi açıklama an meselesi

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, sezonun son maçına bu akşam Başakşehir karşısında çıkacak. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için transferde gaza basan Karadeniz ekibi Galatasaray'ın eski golcüsüyle anlaşmaya varmak üzere...

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında bu akşam deplasmanda Medipol Başakşehir'in konuğu olacak Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyen bordo-mavili ekip, gözünü Galatasaray'ın eski yıldızına dikti.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın göreve gelmesiyle beraber son haftalarda aldığı başarılı skor ve hırslı oyunla dikkatleri üzerine çeken son şampiyon Trabzonspor, transferde gaza bastı. Sezonun son maçına bu akşam Başakşehir karşısında çıkacak Karadeniz ekibi, Galatasaray'ın eski golcüsünü kadroya katmak için çalışmalara başladı.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altına kalan Trabzonspor, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için düğmeye bastı. Maxi Gomez'in beklentilerin altında kalması bordo-mavili ekibi golcü arayışına iterken fırtına Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu'nu gündeme aldı.

SportsDigitale'den Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Bir dönem Galatasaray forması da giyen Halil Dervişoğlu, Trabzonspor’un transfer listesine eklendi. Trabzonspor, oyuncu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsü hakkında açıklama- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Bu sezon 11 maçta görev alarak yalnızca 1 gol kaydeden 23 yaşındaki golcü futbolcunun Trabzonspor'a imza atmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Transferin kısa süre içerisinde olumlu şekilde sonuçlanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN