Galatasaray'ın eski yıldızından sarı-kırmızılı ekibe şok: Avukatıma talimat verdim Galatasaray'ın borcu neyse al!

Galatasaray'ın eski yıldızından sarı-kırmızılı ekibe şok: Avukatıma talimat verdim Galatasaray'ın borcu neyse al!

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan 32 yaşındaki yıldız futbolcu Sofiane Feghouli, alacaklarını ödemesi için sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli, alacaklarını ödemesi için sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet ettiğini açıkladı.

2017 yılında sarı-kırmızılı ekip ile 5 yıllık sözleşme imzalayan ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'dan ayrılan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti.

"GALATASARAY'IN BORCU NEYSE AL"

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan 32 yaşındaki yıldız, A Spor'a yaptığı açıklamada; "Galatasaray'daki alacağımı tahsil etmek için çok uğraştım, bizzat Dursun Özbek ile çözüm bulmaya çalıştık fakat bu imkansızdı. Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm. Avukatıma, Galatasaray'ın borcu neyse almasını söyledim." dedi.

soso.jpg

"EV KİRASINI İSTEDİ"

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile yollarını ayıran Cezayirli oyuncu, birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederken, dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işletti.

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, bir anda Feghouli'nin gelen 1.6 milyon Euro'luk fatura şokunu yaşadı. 2017 yazında Galatasaray'a gelen 'Soso' lakaplı yıldız oyuncu, 2 şampiyonluğa katkı yaptıktan sonra düşüşe geçti.

soso-2.jpg

4 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2017 yazında West Ham United'dan 4.25 milyon euroya transfer edilen Sofiane Feghouli sarı-kırmızılı ekiple senelik 3.85 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Tecrübeli oyuncu Galatasaray'da geçirdiği 5 sezonda 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı. 161 maçta forma giyen 32 yaşındaki futbolcu 33 gol attı ve 31 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN