Galatasaray’ın takım otobüsüne saldırdılar! Taşlar sopalar havada uçuştu… Bir anda çıktılar ve...

Galatasaray’ın takım otobüsüne saldırdılar! Taşlar sopalar havada uçuştu… Bir anda çıktılar ve...

Alınan son dakika bilgisine göre Gaziantep ile deplasmana çıkacak olan Galatasaray’ın takım otobüsüne saldırı yapıldı. Otobüste personel ekinin yer aldığı öğrenildi. Taşlar, sopalar resmen havada uçuştu.

Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında Gaziantep FK ile karşılaşmaya çıkacak olan Galatasaray, maç için stadyuma giderken neye uğradığına şaşırdı. Meydana gelen olay karşısında herkes şaşkına döndü. Takım otobüsünde ise personellerin yer aldığı öğrenildi.

SARI KIRMIZILI EKİBE SALDIRI

Galatasaray’ın personel ekibinin bulunduğu otobüse, Gaziantep Kalyon Stadyumu yakınlarında bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda taşlar ve sopalar havada uçuşurken personeller ne olduğunu anlamadı.

Elde edilen bilgilere göre sarı kırmızılı ekibin otobüsüne rakip takımın taraftarı tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. Ama konuya ilişkin net bilgilere henüz ulaşılamadı.

YARALANAN OLMADI

Otobüse yapılan saldırı sonucunda yalnızca otobüsün zarar gördüğü personellere bir şey olmadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN