Hakan Çalhanoğlu'ndan Jorge Jesus'a Arda Güler tepkisi: ''Arda Güler'i korumalıyız' diyor ama...''

Hakan Çalhanoğlu'ndan Jorge Jesus'a Arda Güler tepkisi: ''Arda Güler'i korumalıyız' diyor ama...''

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz ve kaptan Hakan Çalhanoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakan Çalhanoğlu'nun Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Jorge Jesus'u eleştirmesi dikkatleri çekti.

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz ve kaptan Hakan Çalhanoğlu, Diyarbakır Stadyumu’nda İskoçya ile oynanan maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, tek hedeflerinin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde en iyi sonucu almak olduğunu belirterek "Milli takım kadrosunda eksik oyuncu yok. Şu anda önümüzde tek hedef var. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde olacak en iyi sonuçları almak ve en iyi performansı göstermek" dedi.

HAKAN ÇALHANOĞLU JORGE JESUS'U HEDEF ALDI

Hakan Çalhanoğlu ise Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jorge Jesus'u hedef aldı. Hakan Çalhanoğlu'nun tecrübeli teknik adama yönelik açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler ve İtalyan ekibi Torino'da forma giyen Emirhan İlkhan'ın A Milli Futbol Takımı’na dahil edilmesinden mutluluk duyduğunu vurgulayan Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler'in sarı-lacivertli ekipte az forma şansı bulmasına tepki gösterdi.

jesoo.jpg

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Jesus'u eleştiren Hakan Çalhanoğlu, "Arda da, Emirhan da genç oyuncular. İnşallah kendi kulüplerinde çok süre alırlar. Hatta daha da süre almalarını isterim. Genç olmaları bir yere kadar. Maçlara baktığımda Arda’nın oyuna sonradan girdiğini görüyorum. Hocanın (Jorge Jesus) dediklerini dinliyorum. ’Hep korumalıyız’ diyor. Bence artık koruma bir yere kadar. Ne zaman genç oyuncu tecrübe kazanmak istiyorsa oynaması gerekiyor. Ben de genç yaşta oynadım öyle tecrübe kazandım. İnşallah Arda ve Emirhan da çok süre alırlar. Çünkü o potansiyelleri var. Bence korumaya gerek yok." diye konuştu.

SARI-LACİVERTLİ TARAFTARLARDAN HAKAN ÇALHANOĞLU'NA TEPKİ

Yıldız futbolcunun bu açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı. Sosyal medyadaki bazı taraftarlar Hakan Çalhanoğlu'na "seni ne ilgilendirir" şeklinde tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN