Hasan Arat kimle görüştüğünü ilk kez açıkladı! Şenol Güneş mi, Sergen Yalçın mı? İşte Beşiktaş'ın başına gelecek o isim...

Hasan Arat kimle görüştüğünü ilk kez açıkladı! Şenol Güneş mi, Sergen Yalçın mı? İşte Beşiktaş'ın başına gelecek o isim...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de istediği performansı gösteremeyen siyah-beyazlılar Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayırmıştı. Şuan için teknik direktör koltuğu boş kalırken kimin getirileceği merak konusu oldu. Gelen sürpriz haber ise taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat kimle görüştüğünü ilk kez açıkladı! Şenol Güneş mi, Sergen Yalçın mı? İşte Beşiktaş'ın başına gelecek o isim...

Süper Lig'de üst üste mağlubiyetler alan Beşiktaş birçok hoca ile anlaşıp tekrardan yolları ayırmıştı. Şuan için teknik direktör koltuğu boş kalırken takımın başına kimin geleceği merak konusu oldu. Birçok isim Beşiktaş ile anılırken sıcak bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat kimle görüştüğünü ilk kez açıkladı! Şenol Güneş mi, Sergen Yalçın mı? Canlı yayında ilk kez açıkladı. Beşiktaş taraftarları bu ismi duyunca bayram edecek.

HASAN ARAT İLK KEZ GÖRÜŞTÜ! ŞENOL GÜNEŞ Mİ SERGEN YALÇIN MI?

Beşiktaş'ta kimin teknik direktör olacağı merak konusu oldu. Başkan Hasan Arat'ın 'Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya' sözleri sonrası gözler iki isme çevrildi. Şenol Güneş mi, Sergen Yalçın mı?

yeni-proje-2024-05-11t132209-571.jpg

Başkan önceki günlerde yaptığı açıklamada, "Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş'ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla demeyeceksin. Nuri Şahin bugün Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk yardımcı hoca. Hemen gelmek isteyenler var, Solskjaer, van Bronckhorst... Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya." sözleri sonrasında, gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneş isimlerinin üzerine çevrildi.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Antalyaspor'dan sezon sonunda ayrılacak olan Sergen Yalçın'la konuştuğunu söyleyen Arat, "Sergen Yalçın ile bir telefon görüşmemiz oldu, benim camiamın kıymetlisi. Ancak bu resmi bir görüşme değildi." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-05-11t132438-681.jpg

Gelen kulis bilgilerine göre, Şenol Güneş'in de mevcut kadronun mimarı olmasından dolayı Sergen Yalçın ismine daha olumlu bakıldığı ancak kesin kararın henüz verilmediği gelen bilgiler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN