Hedef Avrupa'da 2'de 2! Samsunspor, Dinamo Kiev karşısında kazanmak istiyor: İşte muhtemel ilk 11'ler

Hedef Avrupa'da 2'de 2! Samsunspor, Dinamo Kiev karşısında kazanmak istiyor: İşte muhtemel ilk 11'ler

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi'nin ikinci haftasında bu akşam sahasında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

UEFA Konferans Ligi 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Samsunspor, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Bu akşam saat 22.00'de başlayacak karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

Samsunspor, Konferans Ligi'nin ilk hafta maçında Polonya temsilcisi Legia Varşova'yı deplasmanda Musaba'nın ayağından kazandığı golle 1-0 mağlup etti.

g3ognhlweaazbfq.jpeg

SAMSUNSPOR'DA 5 EKSİK

Konferans Ligi'ne kadro bildirimden sonra transfer edilen Cherif Ndiaye ve Eyüp Aydın, kurallar gereği Dinamo Kiev maçında kadroda yer almayacak. Karadeniz ekibinde, Kayserispor oynanan son lig maçında sakatlanan Olivier Ntcham'ın bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Aynı maçta sakatlık yaşayan Zeki Yavru'nun ise Dinamo Kiev maçında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Sakatlıkları süren Ebrima Ceesay ve Bedirhan Çetin de Dinamo Kiev karşısında oynamayacak.

IVAR ORRİ KRİSTJANSSON DÜDÜK ÇALACAK

Müsabakayı İzlanda Futbol Federasyonundan Ivar Orri Kristjansson yönetecek. Kristjansson'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Birkir Sigurdarson ve Gylfi Mar Sigurdsson yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Vilhjalmur Thorarinsson olacak.

1761057903155-yanlizca-boyutlandirma-73.jpg

MUHTEMEL İLK 11'LER

SAMSUNSPOR: Okan, Zeki, Satka, van Drongelen, Tomasson, Makoumbou, Coulibaly, Holse, Emre, Musaba, Mouandilmadji

DİNAMO KİEV: Neshcheret, Karavaev, Popov, Thiare, Vivcharenko, Mykhailenko, Voloshyn, Pikhalyonok, Buyalskiy, Ogundana, Guerrero

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN