Herkesi şaşırtan gelişme: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! İmza an meselesi

Herkesi şaşırtan gelişme: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! İmza an meselesi

Yarın akşam deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon resmi olarak sona ermesiyle birlikte Jorge Jesus ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam ezeli rakibi Galatasaray'ın konuğu olacak konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayırması beklenen sarı-lacivertli ekibin yeni teknik adamı şimdiden belli oldu.

Büyük beklentilerle başladığı sezonda hayal kırıklığı yaratarak bu sezonda şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Yarın akşam oynanacak olan Galatasaray derbisiyle sezonu kapatacak olan sarı-lacivertli ekip, yeni teknik adamını şimdiden belirledi.

KANARYA'NIN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Süper Lig'de 2013-14 sezonundan bu yana şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini bu sezonda da dindiremedi. Sezonun sona ermesiyle birlikte Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. Portekizli teknik adamın sezonun resmi olarak sona ermesiyle birlikte ülkesine geri dönmesi bekleniyor.

Lucescu, basın toplantısını terk etti: "Oyuncularım hastanelik oldu! Fenerbahçe Avrupa'da böyle oynamamalı"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Kanarya, Jesus'un ayrılığının ardından Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için düğmeye bastı.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın aktardığına göre; Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için en güçlü aday Mircea Lucescu. Sarı-Lacivertliler Lucescu'nun ekibinde yer alması için Volkan Demirel'e de teklif götürecek.

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'da görev alan Rumen futbol efsanesinin Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi. Bu gelişmeler sonrasında Lucescu'nun gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN