Herkesi şaşırtan gelişme: Messi'nin yeni takımı resmen açıklandı: İmzalar atılıyor!

Herkesi şaşırtan gelişme: Messi'nin yeni takımı resmen açıklandı: İmzalar atılıyor!

Fransız devi PSG ile yollarını ayıran Lionel Messi'nin yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu oldu. Arjantinli yıldızın yeni takımı nihayet netlik kazandı.

Fransız devi Paris Saint-Germain ile yollarını resmen ayıran Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni takımı belli oldu. 36 yaşındaki dünya yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı.

2021 yılının yaz transfer döneminde efsanesi olduğu Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi Paris Saint-Germain ile sözleşme imzalayan Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde Fransız ekibiyle yollarını ayırdı. 35 yaşındaki dünya yıldızının hangi takıma transfer olacağı merak konusu olurken Messi'nin yeni durağı belli oldu.

Lionel Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi, Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın evinde Arjantinli oyuncunun transferi için görüşme gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Jorge Messi, Arjantinli yıldızın yeni takımını açıkladı.

20230601-lionel-messi-a

Messi'nin Barcelona'ya transfer olmak istediğini açıklayan Jorge Messi, "Lionel Messi, Barça'ya dönmek istiyor. Ben de geri dönmesini çok isterim. Bakalım olabilir." ifadelerini kullandı. Jorge Messi'nin bu açıklamasının ardından Arjantinli yıldızın eski takımına imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN