Hüseyin Çimşir: Valerien Ismael, Trabzonspor maçını kazanamazsa sorun yaşayabilir

Hüseyin Çimşir: Valerien Ismael, Trabzonspor maçını kazanamazsa sorun yaşayabilir

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik adamı olan Hüseyin Çimşir, Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesinde kritik açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasında Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

İki takım için de oldukça kritik bir karşılaşma olması beklenirken, teknik direktörler Valerien Ismael ve Abdullah Avcı'nın takımlarındaki gelecekleri açısından önemli bir karşılaşma olması bekleniyor.

Hüseyin Çimşir TS-BJK yorumu

'VALERİEN MAÇI KAZANAMAZSA...'

Demiröeren Haber Ajansı'na karşılaşma öncesinde konuşan Hüseyin Çimşir, yaptığı değerlendirmelerle birlikte gündeme bomba gibi düştü. Çimşir, Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda ;

' Beşiktaş ve Trabzonspor maçının iki takım için de zorlu geçeceğini söyleyebilirim. Oldukça kritik bir karşılaşma olacak. Eğer siyah beyazlılar taraftarı önünde Trabzonspor'u mağlup edemezse sıkıntı yaşayabilir gibi gözüküyor. Beşiktaş taraftarıyla birlikte Vodafone Park'ta baskılı oynadığı oyunu son haftalarda kaybetti diyebiliriz. Trabzonspor cephesinden bu karşılaşmaya bakacak olursak da kadro geçişlerinin problem yaratabileceğini düşünüyorum. Seyir zevkinin yüksek olduğu, centilmence geçen bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN