İbrahim Üzülmez'in yeni takımı herkesi şaşırttı! İmzayı atıyor...

İbrahim Üzülmez'in yeni takımı herkesi şaşırttı! İmzayı atıyor...

Yaklaşık bir yıldır yeşil sahalardan uzak olan İbrahim Üzülmez'in yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adam, Süper Lig ekibiyle anlaşma imzalamak için geri sayıma geçti.

Son olarak Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez'in yeni durağı belli oldu. Yaklaşık bir yıldır yeşil sahalardan uzak kalan tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçen sezon Mart ayında Eyüpspor'dan ayrılan ve yaklaşık bir yıldır herhangi bir takımda görev almayan 49 yaşındaki teknik adam İbrahim Üzülmez'in yeni durağı belli oldu.

Fanatik'in haberine göre; Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor, Portekizli teknik direktör Ivo Vieria ile yolları ayırma kararı aldı. İstanbul ekibinin Portekizli teknik adam ile sözleşme fesih görüşmelerine başladığı öne sürüldü.

Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Üzülmez, İstanbul ekibinde görev aldığı 32 karşılaşmada 19 galibiyet 5 beraberlik ve 8 yenilgi almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN