İbrahim Yattara'dan yeni meydan okuma

İbrahim Yattara'dan yeni meydan okuma

Trabzonspor'da bir dönem harika işlere imza atan İbrahim Yattara, futbol kariyerine 'devam' kararı aldı. Yattara, amatör ligde top koşturacak.

Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, Sivas’ta bulunan süper amatör spor kulüplerinden İmranlıspor’a transfer oldu.

540596.jpg

İmranlıspor’un yeni transferi İbrahim Yattara’nın lisansı bugün çıktı. Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz İbrahim Yattara'nın lisansı bugün itibarıyla çıktı. Hafta sonu oynanacak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü maçında futbolcumuz sahada olacaktır. Tüm sporseverlere duyurulur” denildi.

43 yaşındaki Yattara, kariyeri boyunca 329 maçta forma giydi. Efsane futbolcu, bu maçlarda toplam 52 gol atarken, 90 da asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN