Olay yorum: İrfan Can Eğribayat sen tiyatrocu, gereksiz bir futbolcusun! Trabzon'da olta hareketi yapacağına...

Olay yorum: İrfan Can Eğribayat sen tiyatrocu, gereksiz bir futbolcusun! Trabzon'da olta hareketi yapacağına...

Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u evinde 4-2 yenen Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı takibe devam ediyor. Genel anlamda Sarı Lacivertli takımın oynadığı futbol beğenilirken, kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yenen golde hatası ise büyük eleştiri topladı.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçından sonra SkySpor kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulunan ve özellikle İrfan Can Eğribayat hakkında çok sert sözler sarfeden Batuhan Karadeniz, Sarı Lacivertli yönetimin Süper Kupa kararını ise resmen topa tuttu. İşte Karadeniz'in değerlendirmeleri...

İRFAN CAN EĞRİBAYAT SEN BENİM GÖZÜMDE FUTBOLCU DEĞİLSİN

İrfan Can Eğribayat'tan hiçbir şey olmaz. Benim için İrfan Can hiçbir şeydir, Trabzon'da olta hareketi yapacağına yanına doğru pas atmayı öğren. Futbolcudan başka her şey. O alkış aldığı frikiği göğsümle çıkarırım göğsümle yalandan rolleniyor, tam bir tiyatrocu. Fazla rahat olma İrfan Can, fazla rahat olduğun zaman gevşek ve gereksiz oluyorsun.

gkrderoxaaanx3s-001.jpg

ALİ KOÇ EZELİ RAKİBİNE KUPAYI HEDİYE EDECEK

6 yılda 1 kupan var sayın Ali Koç. Ben Süper Kupa maçına U19'la çıkmam abi, ben ezeli rakibime kimse kusura bakmasın elimle gidip kupa vermem. Ezeli rakibime 'al abicim ben yiyemedim sen ye' diyemem. Ne ülke puanı, ne Konfederasyon Kupası, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bunlardan daha önemlidir. Son 10 yılda 9 tane kupa kaldırmışsındır, bütün kupalara ambargo koymuşsundur sana derim ki 'helal olsun'

FENERBAHÇE HİÇ BU KADAR KÖTÜ YÖNETİLMEMİŞTİ

Senin hiçbir şeyin yok Ali Koç! 6 yılda sadece 1 tane kupa almışsın. Sezon sonunda bırakacağım diyorsun aldığın kararlarla yerine gelecek olan yönetimleri de etkiliyorsun. 2 yıl kupalara katılmayacağız diyorsun o zaman sen Fenerbahçe başkanlığını bırakmayacaksın. Ben 33 yaşındayım Fenerbahçe'yi hiç bu kadar kötü yönetilirken görmedim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN