İsmail Kartal geri dönüyor! Kötü gidişata son vermek isteyen yönetim prensip anlaşmasına vardı

İsmail Kartal geri dönüyor! Kötü gidişata son vermek isteyen yönetim prensip anlaşmasına vardı

Geçen sezon Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'nin başına geçen teknik İsmail Kartal, kulübeye geri dönüyor. İstenmeyen skorlar karşısında kan değişikliği kararı veren kulüp yönetimi, tecrübeli antrenörle el sıkıştı, resmi duyurunun önümüzde haftadaki maçın ardından yapılması bekleniyor. İşte, İsmail Kartal son dakika spor haberleri...

Süper Lig'de 19. hafta itibarıyla puan tablosunda 13. sırada yer alan Gaziantep FK'da Erol Bulut dönemi sona eriyor. Erol Bulut ile yolları ayrılmaya karar veren kırmızı-siyahlı ekibin yeni teknik direktör belli oldu.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Gaziantep FK, teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile prensip anlaşmasına vardı. Erol Bulut ile yollar resmen ayrıldıktan sonra İsmail Kartal ile sözleşme imzalanacak.

ismail-kartal-ve-erol-bulut.jpg

FENERBAHÇE'DE 1,95 PUAN ORTALAMASI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev alan İsmail Kartal, 21 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde etti ve 1.95 puan ortalamasını tutturdu.

Fakat sezon sonunda sarı-lacivertliler Portekizli hoca Jorge Jesus'u takımın başına getirmek üzere İsmail Kartal ile yollarını ayırmıştı.

ismail-kartal-fenerbahce.jpg

"1,5 AYDIR PARA ALAMIYORUM"

Erol Bulut son dönemde yaptığı, "1,5 aydır maaş alamıyorum. Futbolcular da aynı şekilde" açıklaması gündem olmuştu. Sonrasında tecrübeli teknik direktör bu açıklamalarının yanlış anlaşıldığını dile getirmişti.

Bulut, "Fenerbahçe maçından sonra basın toplantısında ödemeler ile ilgili yaptığım bir açıklama vardı. 1,5 senedir maaşımı kulübün bana ödemediği ile ilgili. O doğru değil. Yanlış ifade ettim. Kendi peşinatım ile ilgiliydi. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmasınlar" demişti.

erol-bulut-gaziantep.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN