İsmail Kartal kimsenin yapamadığını başardı! Tekrarlanması güç başarı: Tarihe geçti....

İsmail Kartal kimsenin yapamadığını başardı! Tekrarlanması güç başarı: Tarihe geçti....

Fenerbahçe'nin başarılı teknik adamı İsmail Kartal, bir rekoru daha kırarak tarihe geçti. Ludogorets engelini 3-1 ile geçen sarı-lacivertli ekip, bu sezon 18'de 18 yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evimde Bulgaristan ekibi Ludogorets'i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 3-1 mağlup ederek grup aşamasına 3/3 yaparak başladı. Sarı-lacivertli ekipte başarılı teknik adam İsmail Kartal, bir rekoru daha altüst ederek tarihe geçti.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde çıktığı tüm maçlardan zaferle ayrılarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Fenerbahçe, Ludogorets engelini de kayıpsız geçti.

Son olarak Süper Lig'de Hatayspor'u mağlup eden Fenerbahçe Süper Lig'de 9/9 yaparak Türk futbol tarihinin en iyi başlangıcını yaparak tekrarlanması güç bir başarıya imza atmıştı.

Kanarya bu akşam ise evinde ağırladığı Ludogorets'i 3-1 mağlup ederek Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bir grup aşamasına üçte üç yaparak başladı. Sarı-lacivertli ekipte İsmail Karta böylece bir rekoru daha kırarken bu sezon 18'de 18 yapma başarısını yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN